BETTER WORLD, BETTER BUSINESS

Bcause zit boordevol ideeën

Ideeën hoe betrokken ondernemen toegepast kan worden binnen het vak eventmanagement. Op eigen initiatief heeft Bcause sinds haar bestaansrecht diverse events ontwikkeld die gekoppeld zijn aan goede doelen. Het resultaat zover? Zes unieke en jaarlijks wederkerende rally events die gezamenlijk een bedrag van bijna vier ton hebben geworven. Een enorm bedrag waarmee wij stichtingen als de Bart Foundation, Stichting Opkikker, Stichting Pestkind, Stichting Zeldzame Ziekte Fonds en Energy4All kunnen ondersteunen.

milesofmystery

We zijn trots op onze eigen ontwikkelde evenementen die stuk voor stuk sterk in de markt staan en waarmee we veel hebben bereikt voor diverse maatschappelijke doelen.

bt
mysterycup-900x600
ddd
fast-gut
bb

Jouw event kan bijdragen aan een betere wereld

Bcause past haar kennis, expertise en passie toe op events in al haar verschijningsvormen. Van personeelsfeesten, incentives, teambuilding tot aan maatschappelijke beurzen. Events in allerlei vormen voor uiteenlopende bedrijven en stichtingen. Events die naast gezelligheid en verbinding een positieve bijdrage leveren aan het mooier maken van de wereld.

Mede door de inbreng van Bcause is onze afdelingsavond zeer creatief, inspirerend en pragmatisch (toch ook met beide benen op de grond blijvend) ingevuld.

Rabobank, Ewald Oude Steenhof

p1030965